Grup

Profilul firmei

Zucchetti România, parte a Zucchetti Group, este în măsură să satisfacă orice exigență informatică, oferind societăților soluții și servicii destinate acoperirii complete a funcțiunilor din domeniul gestiunii personalului și să facă față diferitelor probleme de tip administrativ și contabil.

Soluțiile software includ aplicații pentru elaborarea salariilor, soluții de gestiune prezențe și absențe, control acces și gestiune resurse umane. Mai mult, Zucchetti România propune soluții ERP cu un standard calitativ ridicat și în măsură să acopere toate ariile funcționale, de la contabilitatea generală și analitică, până la gestiunea depozitelor și a producției.

Producător și integrator de sisteme, Zucchetti România poate interveni direct asupra produselor, amplificându-le funcționalitatea și îmbogățindu-le cu noi caracteristici tehnice / funcționale, pentru o evoluție continuă a produselor în funcție de cerințele clienților. Alegând Zucchetti vă garantați deci posibilitatea de a adapta una sau mai multe componente ale sistemului la evoluția rapidă din acest sector.

Soluțiile hardware includ produse precum terminale de pontaj, terminale de acces, sisteme de supraveghere video, sisteme anti efracție. Furnizarea componentelor hardware de către Zucchetti România se face „la cheie”: nimic nu este lăsat la voia întâmplării, toate fazele proiectului și ale realizării sale sunt urmate și gestionate de către personalul Zucchetti, de la început până la punerea în funcțiune a procedurii instalate.

Zucchetti România, prin intermediul celor trei sedii situate în Oradea, București și Timișoara, este în măsură să ofere asistență tuturor zonelor industriale de pe teritoriul României și să răspundă exigențelor oricărui tip de firmă. Zucchetti România este cel mai bun partener pentru orice necesitate de gestiune a societății și a resurselor umane. Orientarea spre piață, capacitatea de inovație și competență a  personalului specializat sunt dublate de profesionalismul mărcii Zucchetti.

Zucchetti România urmărește în mod constant îmbunătățirea atât la nivel organizațional, cât și în relațiile sale cu clienții și partenerii de afaceri printr-o orientare permanenta "în direcția calității". O dovadă a acestui demers o constituie implementarea standardelor ISO 9001:2015 și ISO 14001:2015. Prin implementarea standardului ISO 9001:2015, Zucchetti a urmarit configurarea unui sistem de management al calității competitiv, în timp ce standardul ISO 14001:2015 vizează mijloacele de minimizare a impactului asupra mediului. Certificarea celor două standarde implementate reprezintă confirmarea competenței organizaționale atinse de către Zucchetti România.

Zucchetti România deține certificatul nr. 09566 /10.01.2019 eliberat de Oficiul Român pentru Drepturile de Autor (O.R.D.A.) care atestă faptul că societatea este titulară produselor software dezvoltate și are drepturi depline în ceea ce privește comercializarea, distribuirea sau concesionarea cu licența de utilizare a acestora, precum și susținerea oricărui alt tip de activitate comercială în legătura cu acestea.

  • Zucchetti în Italia

    Zucchetti Grupul este format din mai mult de 20 de companii, cu filiale sau sucursale în 20 de orașe diferite din Italia.

  • Zucchetti în lume

    Zucchetti Grupul este prezent în mai multe țări, cu birouri proprii, companii și parteneri de grup.Sediu

  • Address: Via Solferino, 1, 26900 Lodi, Italia
  • Phone: (+39) 0371-594 24 44