Zucchetti în lume


Zucchetti Germany GmbH

Zucchetti Germany GmbH oferă o gamă largă de soluții software și hardware întreprinderilor de orice dimensiuni și din orice sector care operează pe piața germană. Oferta sa principală include tehnologii de tipuri diferite: POS, ERP (planificarea resurselor întreprinderii), gestionarea forței de muncă, securitatea forței de muncă și a clădirilor, administrarea evenimentelor și soluții pentru sectorul de fitness și wellness.

Zucchetti Germany GmbH se prezintă drept partener unic în domeniul IT, oferind propriilor clienți atât soluții inovatoare, cât și servicii de pre-vânzare și post-vânzare complete, prompte și profesionale.

ZUCCHETTI GERMANY GMBH
E-mail: 
info@zucchettigermany.com
Website: 
www.zucchetti.com/de

Zucchetti Spain

Zucchetti Software Spain SLU este o societate spaniolă cu sediul în Bilbao care este specializată în dezvoltarea de soluții ERP-ERM, Business Intelligence, Cloud, e-Business, gestionarea personalului și Marketing Digital, inovatoare încă din 1994. Zucchetti Spain are propriul Departament de cercetare și dezvoltare pentru a dezvolta și adapta soluțiile sale la necesitățile pieței.

Forța societății se regăsește în principal în piața verticală de software îndreptată, de exemplu, spre următoarele sectoare: industrial, servicii, alimentație și vinuri. Zucchetti Spain își vinde soluțiile prin intermediul unei rețele răspândite de parteneri de afaceri înalt calificați atât în Spania, cât și în America de Sud, cu peste 1.000 de clienți și 20.000 utilizatori, proiectând și dezvoltând soluții ușor personalizabile, simplu de utilizat, modulare și flexibile pentru a satisface nevoile societății.

ZUCCHETTI SOFTWARE SPAIN SLU 
tel:
+34 94 427 13 62
e-mail: marketing.zucchettispain@zucchetti.com
website: www.zucchetti.es

Zucchetti Brazil

Zucchetti Software e Sistemas Ltda este o societate din cadrul grupului Zucchetti care creează o gamă vastă de soluţii hardware şi software, de la cele independente la cele bazate pe web.

Societatea este specializată în furnizarea de soluţii pentru resursele umane, ERP şi software pentru business intelligence.

Capacitatea de a analiza necesităţile clienţilor, de a gestiona proiecte şi de a  coordona şi integra sisteme IT, permite societăţii Zucchetti Software e Sistemas Ltda să asigure satisfacerea maximă, chiar şi a celor mai complexe cerinţe, prin crearea de soluţii pentru aplicaţii specifice care să corespundă în întregime cu aşteptările reale ale clientului.

 

ZUCCHETTI SOFTWARE E SISTEMAS LTDA 
e-mail: info@zucchettibrasil.com
website
www.zucchettibrasil.com

Zucchetti Romania

SC Zucchetti Srl, sediul din România al Grupului Zucchetti, satisface orice exigenţă informatică, oferind societăţilor soluţii şi servicii în măsură să asigure întreaga acoperire funcţională din domeniul gestiunii personalului şi să facă faţă diferitelor probleme de tip administrativ şi contabil.  

SC Zucchetti Srl, cu cele trei sedii din Oradea, București și Timișoara, acoperă toate zonele industriale ale României și este capabilă să satisfacă exigențele de orice natură ale oricărui tip de societate.

Soluţiile software includ aplicaţii pentru salarizare, gestiunea prezențelor și absențelor, control acces și gestiunea resurselor umane.
În plus, SC Zucchetti SRL propune soluţii ERP cu un standard calitativ ridicat fiind în măsură să acopere toate domeniile funcţionale, de la contabilitatea generală şi analitică până la gestiunea depozitelor şi a producţiei.
Soluțiile hardware includ produse precum  terminale de pontaj, terminale de acces, supraveghere video și sisteme antiefracție.

SC ZUCCHETTI SRL
E-mail: info@zucchettiromania.com
Website: www.zucchettiromania.com

Zucchetti Switzerland SA

Zucchetti Switzerland Sa este furnizorul de tehnologie POS al societății Zucchetti pentru sectorul ospitalității și al comerțului cu amănuntul.

Strategia iCore a societății transformă POS-ul tradițional al societății dumneavoastră într-unul flexibil și de avangardă, menit să îmbunătățească experiența clienților în magazin, online și pe dispozitivul mobil.

De la vânzări la depozit și la organizarea personalului, misiunea sa este de a spori baza celor peste 10.000 de clienți prin aplicarea celor mai bune practici de transformare digitală în activitatea acestora, mulțumită unui portofoliu amplu de soluții.

ZUCCHETTI SWITZERLAND SA 
Phone +41 091/604.20.80
Website www.tcpos.com


Zucchetti Austria

Zucchetti Austria GmbH este una dintre principalele societăți lider de pe piața de limbă germană, oferind tehnologii avansate pentru sectorul Horeca și al comerțului cu amănuntul. Oferta sa extinsă include tehnologia POS, terminale de comandă, mese interactive, software pentru gestionarea capitalului uman și multe alte soluții inovatoare pentru a simplifica procesele și a spori eficiența magazinelor, restaurantelor și firmelor de orice tip și dimensiune.


ZUCCHETTI AUSTRIA GMBH
Phone: +43 (0) 3164241460
E-mail: infoch@tcpos.com

Zucchetti France

Zucchetti France Sarl aduce soluțiile software și hardware inovatoare ale societății Zucchetti pe piața franceză, oferind soluții de avangardă: POS, gestionarea forței de muncă și de gestionare, precum și multe altele.


ZUCCHETTI FRANCE SARL
Phone: +(33) 1 80884603
E-mail: infofr@tcpos.com

Zucchetti Bulgaria

Zucchetti Bulgaria Ltd permite societății Zucchetti să deservească în mod eficient piața din Europa de Est cu soluțiile sale software și hardware de ultimă generație. Oferind soluții pentru POS, gestionarea forței de muncă și ERP, aceasta satisface perfect exigențele societăților de pe piața Horeca și a comerțului cu amănuntul.

ZUCCHETTI BULGARIA LTD
Phone:

E-mail: 
infoee@tcpos.com

Zucchetti Mexico

Zucchetti Mexico SA de CV răspunde exigențelor societăților de orice dimensiune și din orice sector de pe piața latino-americană. Gama sa largă de soluții include POS și comerț electronic, gestionarea capitalului uman, ERP pentru toate societățile, în special cele din sectorul Horeca și al comerțului cu amănuntul, care doresc să-și îmbunătățească activitatea.

ZUCCHETTI MEXICO SA DE CV
Phone: +52 55 2282 9081 ext. 102
E-mailtcpos_info_hub_mx@tcpos.com

Zucchetti USA

Zucchetti USA LLC, ca parte a grupului Zucchetti, oferă soluţii complete pentru aplicaţiile utilizate la nivelul societăţilor de orice mărime. Toate produsele - software şi hardware - pentru identificarea automată, control acces, gestiunea prezenţelor, managementul producţiei şi colectarea datelor generale sunt personalizate în funcţie de specificitatea industriei, a aplicaţiei şi a cerinţelor de valoare adăugată ale partenerilor noştri de afaceri. Soluţiile sunt destinate diferitelor nivele de integrare solicitate, de la sisteme independente la cele mai avansate sisteme din lume bazate pe web.

ZUCCHETTI USA LLC
Phone 978-688-6401
E-mail
jay.huapaya@zucchetti.comZucchetti Centro Sistemi

Zucchetti Centro Sistemi Spa, înfiinţat în 1985, a devenit lider în sectorul IT şi al roboticii, realizând investiţii mari în tehnologie, dezvoltarea de aplicaţii şi resurse umane. În prezent, acesta este alcătuit dintr-o echipă de analişti, programatori şi analişti de sistem care îşi desfăşoară activitatea prin colaborarea şi supravegherea din partea consultanţilor externi.

Specializat în domeniul design-ului personalizat, Zucchetti Centro Sistemi Spa este compus din patru divizii:

  • aplicaţii software de afaceri pentru societăţi;
  • automatizare;
  • robotică;
  • produse pentru îngrijirea sănătăţii.

Pe piaţa roboticii, Zucchetti Centro Sistemi Spa este un lider mondial în vânzarea de roboţi de tuns iarbă.


ZUCCHETTI CENTRO SISTEMI  SPA
tel:
+39 055/919.71
website: www.centrosistemi.it 

Zucchetti Axess

Zucchetti Axess concepe, produce şi furnizează produse şi sisteme pentru control acces, gestiunea prezenţelor, controlul unităţii de bază a producătorului, job costing şi colectarea datelor generale. Produsele Zucchetti Axess sunt fie soluţii complete, fie componente pentru integrarea cu alte soluţii şi aplicaţii software ale producătorului.

Zucchetti Axess are peste 100 de parteneri la nivel global, cu o gamă unică de produse multifuncţionale şi soluţii de sisteme pentru orice aplicaţie referitoare la control acces, gestiune prezenţe şi controlul producţiei.

Produsele Zucchetti Axess:

  • terminale competitive cu caracteristici complete dar şi subsisteme pentru identificarea automată şi aplicaţii de securitate;
  • versiuni de aplicaţii specifice sau multifuncţionale pentru gestiunea prezenţelor, controlul accesului, job costing şi aplicaţiile pentru urmărirea activităţii;
  • cele mai cunoscute şi avansate dispozitive RFID (125 & 13.56MHz ISO14443&15693), tehnologii biometrice şi de comunicare, cu şi fără cablu (GSM şi WiFi). Avantaje principale
  • scalabilitate şi integrare uşoară pentru satisfacerea atât a necesităţilor simple, cât şi a celor complexe;
  • documente, bibliotecă software şi utilităţi furnizate pentru dezvoltatorii de software cu scopul de a facilita integrarea cu aplicaţiile existente sau nou create.

 Filozofia companiei este aceea de a furniza soluţii complete bazate pe componente hardware şi software, concepute pentru a putea fi uşor integrate de către parteneri în soluţiile lor.


ZUCCHETTI AXESS 
tel: +39 02/84524600 
      +39 051/3519311
e-mail: contact@axesstmc.com
website: www.axesstmc.com
Vertical Booking

Software de rezervare online pentru hoteluri și lanțuri independente.
Vertical Booking Srl este un partener strategic pentru hoteluri, oferind numeroase soluții de tehnologii de rezervare menite să optimizeze distribuția pentru gestionarea veniturilor.
Suita completă include: un motor de rezervări, o soluție de gestionare Synchro Channel Manager, o soluție de gestionare a meta-căutărilor (Metasearch Manager), un CRO (Central Reservation Office - birou central de rezervări), conectivitate și reprezentare GDS, instrumente de marketing și colectare de informații, precum și aplicații pentru dispozitive mobile.

Vertical Booking Srl are sedii în Italia, Franța și SUA.

VERTICAL BOOKING SRL (ITALY)
Phone: +39 035 232366 
Website: www.verticalbooking.com/en/


VERTICAL BOOKING FRANCE
Phone: +33 1 47 69 18 55 

VERTICAL BOOKING USA CORPORATION
Phone: +1 503 343 4263

Simple Booking

QNT Simple Booking, în urma celor 15 ani de cercetare și dezvoltare realizate alături de proprietarii de hoteluri, soluția oferă un motor de rezervare simplu, intuitiv și eficient pentru hoteluri, stațiuni și lanțuri hoteliere de orice dimensiune.


QNT SIMPLE BOOKING 
Phone: +39 (0)55 705718
Email: info@simplebooking.travel
Website:
 www.simplebooking.travel 

Microarea

Microarea Spa dezvoltă aplicaţii ERP pentru societăţile mici şi mijlocii încă din anul 1984.

Mago.net este cea mai recentă evoluţie a aplicaţiei şi este distribuită atât în Italia, cât şi prin intermediul a 50 de parteneri din Bulgaria, Polonia, România, Elveţia şi Ungaria.

Soluţia produsă de Microarea are capacitatea de a acoperi toate necesităţile societăţii datorită scalabilităţii şi configurabilităţii produsului.

Flexibilitatea tehnologiei pe baza căreia este creată soluţia, vă permite să beneficiaţi de un produs pregătit pentru pieţele internaţionale: Mago.net este perfect adaptat atât din punct de vedere lingvistic, cât şi al conformităţii cu reglementările din ţările în care este distribuit. Acest lucru este confirmat de cele peste 200 de instalări din străinătate.

Acoperirea necesităţilor funcţionale legate de sectoarele specifice pieţei este garantată de mai multe soluţii verticale dezvoltate de partenerii Microarea şi perfect integrate în Mago.net.

Microarea a dezvoltat o suită de instrumente pentru personalizarea oricărui aspect logic/funcţional al aplicaţiei oferind oportunitatea de a satisface necesităţile fiecărei societăţi din toate punctele de vedere. 

MICROAREA SPA

Phone:+39/ 010/60.371 
Website: www.microarea.it

Pat

PAT Srl îşi oferă serviciile societăţilor din toate sectoarele, fiind parteneri compleţi pentru crearea de experienţe plurivalente pentru clienţi. Datorită experienţei consolidate în proiectare şi abilităţilor de consultanţă aprofundată în dezvoltarea strategiilor de marketing relaţional, PAT Srl este în măsură să sprijine în mod eficient societăţi din sectorul privat sau public în crearea de relaţii coerente şi interactive cu utilizatorii, utilizând canale de comunicare multiple cu scopul de a satisface toate necesităţile societăţilor partenere. Acest lucru este realizat prin exploatarea platformelor de aplicaţii ale PAT pentru CRM, helpdesk şi asistenţă tehnică şi sistemele lor pentru gestionarea şi interacţionarea cu clienţii.

În martie 2010 achiziţia diviziei H-care a fost finalizată cu scopul de a consolida capacitatea societăţii de a concepe şi crea o experienţă plurivalentă pentru clienţi, consolidând, de asemenea, PAT Srl cu tehnologii de valoare pentru gestionarea interacţiunii cu clienţii.

Grupul PAT, cu filiale în Milano, Treviso, Roma şi Barcelona îşi distribuie sistemele pe întreg teritoriul  Italiei, Europei şi în lume prin intermediul unei reţele vaste de distribuitori cu valoare adăugată şi parteneri calificaţi.

PAT SRL
Phone: +39  02/607.492.00
Website: www.pat.itEasyStaff

EasyStaff Srl este o societate tânără şi dinamică implicată în crearea şi comercializarea de soluţii care sprijină gestionarea aspectelor organizaţionale referitoare la resursele umane.

Înfiinţată în anul 2007, EasyStaff are sediul în Udine, reşedinţa regiunii Friuli Veneţia Giulia, iar în colaborare cu universitatea locală a lansat o soluţie inovatoare, denumită EasyAcademy, pentru organizarea universităţilor şi instituţiilor de formare profesională. EasyAcademy este utilizată cu succes de mai multe universităţi italiene. Oferta societăţii EasyStaff include, de asemenea, EasyRoster motorul de calcul avansat pentru gestionarea schimburilor de lucru ale societăţii.

EASYSTAFF SRL
Phone:
+39 0371/5945450
E-mail info@easystaff.it
Website: www.easystaff.it