Evenimente

Calendar

Pe parcursul anului, Zucchetti România promovează și prezintă diverse ocazii de întâlnire, precum conferințe naționale și internaționale cu scopul prezentării de noi soluții, târguri, expoziții și manifestații naționale și internaționale organizate de societatea noastră, precum și forumuri dedicate clienților și partenerilor Zucchetti.


Ne face plăcere să vă anunțăm că și anul acesta ZUCCHETTI va fi prezent la evenimentul expozițional dedicat tehnicii și serviciilor de securitate, Romanian Security Fair 2018, ediția a-V-a.

Vă așteptăm la standul nostru cu cele mai noi produse și tehnologii din portofoliul ZUCCHETTI.

18-20 Octombrie
Standul 21/Sector A, Nivel 1 
Romexpo Pavilion Central

Programa


Cand:  4-5 Octombrie 2017
Unde Sandul B27 - Romexpo Bucuresti, (Marasti Blvd. Nr.65-67)

Zucchetti Romania va participa si anul acesta la cea de a 6-a editie a celei mai mari  expo-conferinte B2B din domeniul solutiilor digitale si IT din Europa Centrala si de Est, Internet&Mobile World. Editia de anul acesta va avea 130 de participanti si peste 2.300 de solutii, printre care veti putea gasi si cele mai noi si avansate solutii IT Software marca Zucchetti.

Ti-am starnit curiozitatea? Atunci nu rata standul nostru de la Internet&Mobile World 2017!

 

Programa


Zucchetti este alături de Universitatea din Oradea și Centrul de Consiliere și Servicii privind Cariera, sprijinind evenimentul dedicat tinerilor absolvenți, organizat în data de 13.05.2015 în cadrul Bibliotecii Universității din Oradea. Vă așteptăm la standul nostru, pentru a vă prezenta locurile de muncă disponibile în cadrul companiei noastre!

Zucchetti este alături de Universitatea din Oradea și Centrul de Consiliere și Servicii privind Cariera, sprijinind evenimentul dedicat tinerilor absolvenți, organizat în cadrul Bibliotecii Universității din Oradea.
Vă așteptăm la standul nostru, pentru a vă prezenta locurile de muncă disponibile în cadrul companiei noastre!


Data
13 Mai 2015
Ora10:00 - 17:00
Locaţie: Universitatea din Oradea  
Organizator:  Universitatea din Oradea și Centrul de Consiliere și Servicii privind Cariera

Evenimentul este extins pe durata întregii zile.

Programa