TRANSFORMAREA DIGITALĂ LA ROMEXPO, BUCUREȘTI

Principalul eveniment tehnologic din Europa de Est a ajuns la cea de-a opta ediție, la care Zucchetti Romania va participa cu cele mai bune soluții ale sale dedicate domeniilor HR, ERP, Energie și Securitate.


GoTech World, evenimentul care de șapte ani transformă orașul București într-un adevărat hub al afacerilor digitale, se va desfășura în 2 și 3 Octombrie.

Ca în edițiile precedente, și în anul 2019, scopul evenimentului este acela de a ajuta în mod deosebit societățile românești dar și pe cele din Europa de Est si Centrală în general, să adere cât mai bine și mai rapid cu putință la procesul de transformare digitală.

În acest an urgența cu privire la necesitatea de înnoire este cu siguranță mai mare datorită inovațiilor precum blockchain și inteligența artificială, care sunt principalii actori. Așadar, prioritatea pentru societățile ICT de referință este să facă cât mai accesibil procesul de transformare digitală în direcția B2B, făcându-l mai rapid și simplificându-l, acesta fiind deja fundamental în toate sectoarele, pentru creșterea eficienței și productivității.

Un eveniment foarte important, care promovează inovarea, pentru toate societățile, care privesc spre viitor, și la care grupul Zucchetti este printre principalii protagoniști în data de 2 octombrie.

˜„Digitalizarea societăților și a întreprinderilor mici și mijlocii” este momentul ales de Zucchetti între cele 7 ale evenimentului, pentru a-și expune punctul de vedere. Reprezentantul Grupului va fi Zucchetti Romania, prima societate născută și dezvoltată în afara Italiei și cu siguranță cea mai reprezentativă dintre filialele societății producătoare de software în Europa de Est.

O echipă activă de peste 15 ani, care a început de la soluțiile pentru procesarea fluturașilor de salariu și cele pentru gestionarea resurselor umane și care a continuat, cu succes, îmbogățindu-și oferta cu soluții ERP, de gestionare a prezențelor, a energiei și a control accesului, în prezent fiind un partener cu o ofertă globală pentru necesitățile IT ale oricărei societăți.

Pentru această ediție sunt preconizați 10.000 de vizitatori având în comun interesul ridicat pentru tehnologie dar și căutarea de soluții digitale inovatoare pentru afacerile proprii; la această căutare Zucchetti va răspunde cu un pachet de soluții complete pentru domeniul de afaceri.

„Zucchetti România prin diferitele sedii distribuite în țară este în măsură să ofere suport și asistență tuturor clienților săi, răspunzând prompt exigențelor oricărui tip de societate printr-un personal cu un grad ridicat de specializare și cu un profesionalism garantat de marca Zucchetti - afirmă Bogdan Bratu, Operațiuni globale Zucchetti –. Zucchetti România este partenerul ideal pentru îndeplinirea în mod inovator și inteligent a oricărei exigențe de gestionare a societății; întrucât transformarea digitală este deja foarte aproape nu se mai pune problema dacă să fie adoptată sau nu, ci doar când trebuie început acest proces și cu cine!”