Zucchetti la IMWorld 2018 prezintă oferta sa completă pieței străine

La eveniment, unul dintre cele mai importante pentru sectorul de IT și Soluții Digitale din sud-estul Europei, societatea italiană prezintă oferta sa internațională caracterizată în principal de soluțiile software inovatoare pentru HR și ERP.


Zucchetti, societatea producătoare de software lider pe piața din Italia și cu o cifră de afaceri de 466 milioane de euro, participă la expoziția IMWorld (Internet Mobile & World) 2018, unul dintre cele mai importante evenimente din estul Europei în domeniul tehnologiei și inovației. Evenimentul are loc în 3 - 4 Octombrie la București și Zucchetti va fi prezentă în zona Business Software & Cloud Expo, standul 63. Expoziția se axează pe soluțiile de digitalizare și mobile, domeniu în care societatea italiană este unul dintre jucătorii principali datorită ofertei inovatoare dedicate pieței internaționale: gestionarea capitalului uman, ERP, soluții de securitate și control acces, aplicații POS, CRM, comerț electronic și gestionarea service-ului.

Societatea producătoare de software, care anul acesta și-a sărbătorit a 40-a aniversare, își desfășoară activitatea în peste 50 de țări la nivel mondial cu ajutorul a peste 200 de parteneri, dar piața românească întotdeauna a jucat un rol strategic pentru prezența societății Zucchetti în sud-estul Europei: de fapt, Zucchetti și-a deschis prima filială internațională în România în anul 2005, unde azi peste 60 de angajați contribuie prin munca lor la succesul societății.

 „Flexibilitatea deosebită a soluțiilor Zucchetti, capabile să răspundă în mod optim tuturor cerințelor clienților, atât în Italia cât și pe piața internațională, împreună cu integrarea completă a produselor, reprezintă unul din punctele tari ale ofertei noastre” afirmă Marco Marchetti, directorul general al societății Zucchetti România. „De fapt, cei care aleg Zucchetti se pot baza pe un furnizor unic pentru orice nevoie tehnologică, fiind totodată capabil să sprijine societățile care își desfășoară activitatea în mai multe țări întrucât soluțiile Zucchetti sunt multilingve și ușor personalizabile în funcție de nevoile specifice ale sediilor locale. Zucchetti România este societatea grupului care coordonează activitățile de furnizare și comerciale pe piața din estul Europei și din acest motiv am decis să prezentăm oferta noastră globală publicului internațional care va fi prezent la IMWorld 2018 în București.”