Soluţii management energetic

Azi mai mult ca niciodată, economisirea energiei are o mare importanţă şi este strâns legată de o bună gestionare a resurselor, de aceea indiferent de cât de mult se investeşte în instrumentele tehnologice, dacă resursele energetice nu sunt administrate în mod eficient, se vor genera pierderi. Din acest motiv, deţinerea controlului global asupra resurselor energetice devine un element esenţial.

Romania a iniţiat începând cu anul 2014 politici naţionale de eficientizare energetică prin emiterea Legii nr. 121/2014 publicată în Monitorul Oficial nr. 574/2014, şi care a intrat în vigoare din 4 August 2014, prin care orice operator economic care consumă o cantitate de energie echivalentă cu peste 1000 tone petrol anual are ca şi una dintre obligaţii, implementarea de programe de imbunătăţire a eficienţei energetice pe termen scurt, mediu şi lung, targetul Romaniei fiind o reducere cu 19% a consumului de energie pana în 2020;

Zucchetti  vine în întâmpinarea acestor nevoi reale de eficientizare a consumului de energie prin realizarea unor sisteme tehnologice pentru gestionarea inteligentă a resurselor energetice, cu scopul de a întreprinde toate măsurile în vederea reducerii drastice a consumului şi a costurilor.