Știri

Zucchetti la IMWorld 2018 cu oferta sa destinată pieței străine

Zucchetti participă la unul dintre cele mai importante evenimente din estul Europei cu Zucchetti România

Zucchetti, societatea producătoare de software lider pe piața din Italia și cu o cifră de afaceri de 466 milioane de euro, participă la expoziția IMWorld (Internet Mobile & World) 2018, cea mai mare expo-conferință în domeniul soluțiilor digitale și de IT din sud-estul Europei.

Evenimentul are loc în 3 - 4 Octombrie la București și Zucchetti va fi prezentă în zona Business Software & Cloud Expo, standul 63, unde își prezintă oferta inovatoare dedicată pieței internaționale: gestionarea capitalului uman, ERP, soluții de securitate și control acces, aplicații POS, CRM, comerț electronic și gestionarea service-ului.

În 2005, Zucchetti și-a deschis prima filială internațională în România, care de atunci joacă un rol strategic pentru prezența societății în sud-estul Europei.

„Flexibilitatea deosebită a soluțiilor Zucchetti, capabile să răspundă în mod optim tuturor cerințelor clienților, atât în Italia cât și pe piața internațională, împreună cu integrarea completă a produselor, reprezintă unul din punctele tari ale ofertei noastre” afirmă Marco Marchetti, directorul general al societății Zucchetti România. Zucchetti România este societatea grupului care coordonează activitățile de furnizare și comerciale pe piața din estul Europei și din acest motiv am decis să prezentăm oferta noastră globală publicului internațional care va fi prezent la IMWorld 2018 în București.”