Știri

Sistemele de control acces Zucchetti prezente pe piaţa din Georgia

Sistemele de control acces Zucchetti au fost alese de oraşul Tbilisi pentru restructurarea stadionului naţional Boris Paichadze care va găzdui finalele Supercupei UEFA din 11 august 2015

Stadionul are o capacitate de peste 50.000 de locuri şi este stadionul de casă al clubului Dinamo Tbilisi şi pentru echipele naţionale de rugby şi fotbal ale Georgiei.
„Contractul a fost semnat direct de Oraşul Tbilisi”, a declarat Gilberto Polledri, Director Sisteme de securitate în cadrul Zucchetti, „şi presupune instalarea sistemelor noastre de software şi hardware de control acces, inclusiv turnicheţi full-height la 117 porţi ale complexului.

Dispozitivele noastre de citire vor interfaţa cu sistemul georgian de ticketing şi vor citi de asemenea codurile de bare de pe telefoanele smartphone şi tablete. Aspectul consultativ privind crearea proiectului va fi supervizat direct de Zucchetti în conformitate cu liniile directoare UEFA primite de la client, în timp ce structura turnicheţilor va fi atribuită partenerului nostru din Germania”.

Aceasta este o comandă de mare prestigiu prin care Zucchetti câştigă din nou în faţa competiţiei internaţionale, aşa cum a subliniat Domenico Uggeri, Vice-preşedinte Zucchetti. „Sistemul nostru poate fi exportat oriunde şi are avantajul de a fi pe deplin integrat, nu doar sistemul software şi hardware, dar şi componenta mecanică a turnicheţilor.
Capacităţile noastre înalte de proiectare ne permit să finalizăm lucrarea într-un timp foarte scurt. În acest caz specific, suntem încrezători că noul sistem de control acces pentru stadionul Tbilisi va fi finalizat şi pus în funcţiune până la 21 martie 2015, exact la timp pentru meciul de calificare disputat între Georgia şi Germania pentru Campionatul European de Fotbal din 2016.
Suntem desigur foarte încântaţi că Zucchetti a fost aleasă pentru a restructura un centru sportiv atât de important care, printre altele, va găzdui şi finalele Supercupei UEFA din 11 august 2015.”