Romanian Security Fair

Romanian Security Fair expoziția internațională bienală in domeniul securitatii fizice si cibernetice este cel mai important eveniment al industriei de securitate romanești ce se adresează tuturor profesioniștilor din domeniu.


Așa cum v-am obișnuit și în alți ani, in 2016 Zucchetti România pe durata a trei zile (20-22 octombrie) a fost alături de alte 67 de companii importante din România, Republica Moldova, Croația și Italia, pentru a prezenta tehnologii și produse inovatoare, capabile să răspundă nevoilor celor mai exigenti clienți.
Zucchetti Romania a prezentat pe langă sistemele de control acces și pontaj clasice și ultimele modele de terminale de pontaj îmbunătățite cu tehnologie nouă, funcționale și de pe smartphone sau tabletă.

Atractiile standului au fost terminalele de prezente, ZT1-glass, ZT2 cu design modern si inovativ, avand touchscreen capacitiv si functii avansate prin care angajatii sunt in masura sa isi verifice situatia in timp real si sa comunice cu departamentul HR, putand fi configurate în totalitate via web de pe orice browser.

Cei interesați au putut testa toate variantele de terminale expuse și configurate pentru a se putea convinge de modul de funcționare fiabil al sistemelor Zucchetti.
Prin intreaga gamă de produse pe care le deține (solutii de salarizare, gestiune productie, gestiune prezente si acces, ERP, supraveghere video, antiefractie, etc.), Zucchetti Romania poate satisface exigentele oricarui tip de companie.