Seară de gală la hotelul Principe di Savoia din Milano, dedicată protagoniştilor pieţei de călătorii de afaceri. ZTravel Zucchetti, recunoscut ca fiind "cel mai bun sistem pentru gestionarea rapoartelor de cheltuieli"

Luni, 23 martie, s-a desfăşurat cea de-a doua ediţie a IMA, Italian Mission Awards, seară de gală dedicată domeniului călătoriilor de afaceri şi organizată de Newsteca, casa editorială a revistelor de specialitate Mission şi Mission Fleet.

17 categorii în competiţie, 84 de candidaturi care au fost sub atenta analiză a juriului. În sălile hotelului Principe di Savoia din Milano, care a găzduit evenimentul, au fost prezenţi principalii jucători din următoarele sectoare: companii aeriene, lanţuri hoteliere, societăţi de servicii şi de gestionare a călătoriilor, societăţi de referinţă de pe piaţa italiană.

Cot la cot cu grupuri de calibru, cum ar fi Emirates, EasyJet, Austrian Airlines, etc., Zucchetti a urcat pe scena premiilor IMA 2015 pentru a primi un premiu pentru ZTravel, soluţie de gestionare a călătoriilor de afaceri premiată ca fiind "cel mai bun sistem pentru gestionarea rapoartelor de cheltuieli". Paolo Susani, directorul comercial al societăţii, a fost cel care a ridicat premiul: „Acesta este un an crucial pentru a începe culegerea roadelor muncii şi a investiţiilor făcute de când am lansat ZTravel în anul 2013". Acest premiu certifică faptul că am avansat puternic în direcţia bună, având în vedere că am decis să ne concentrăm asupra unei piețe cu potențial ridicat, cum este cea a călătoriilor.

Pe lângă faptul că a convins juriul premiilor Italian Mission Awards 2015, compus din 11 juraţi şi experţi în domeniul gestionării călătoriilor, ZTravel este un produs care a fost ales şi de peste 400 de clienţi, atât companii multinaţionale, cât şi IMM-uri, aşa cum evidenţiază şi Raffaella Armiento, account manager ZTravel:  „IMA 2015 a premiat ZTravel pentru fiabilitatea pe care o are în domeniul rapoartelor de cheltuieli". Piaţa a ales această soluţie pentru că permite gestionarea în mod complet şi optimizat a tuturor aspectelor legate de călătorii de afaceri din orice tip din companii provenind din diferite sectoare comerciale, respectând politicile de călătorii. Clienţi, cum ar fi Manutencoop, Bialetti, Fininvest şi Snai, ne-au ales deja.

Inovaţie şi actualitate în gestionarea călătoriilor de afaceri, acestea sunt cuvintele cheie alese de Valentina Ubaldi, product manager ZTravel, pentru a descrie noutăţile din 2015 ale produsului:  „ZTravel este soluţia virtuală pentru Business Travel, dezvoltată complet pe baza tehnologiei web, uşor de utilizat, permiţând gestionarea companiilor şi a valutelor multiple, disponibilă în mai multe limbi, fapt care permite returnarea rapidă a investiţiei făcute prin achiziţie şi demarare: toate acestea datorită funcţionalităţilor disponibile în suitele care permit economisirea timpului în termeni de costuri indirecte de gestionare a procesului şi economisirea de costuri în termeni de recuperare imediată a TVA-ului deductibil, acolo unde este prevăzut de către normele fiscale.
O temă de mare actualitate este legată de un alt plus al ZTravel: cu ajutorul conectării aplicaţiei cu portalul Ministerului Afacerilor Externe, societăţile pot semnala în mod automat prezenţa angajaţilor în călătorii de afaceri în ţări riscante”.