Travel Management

Pieţele sunt din ce în ce mai globalizate şi mai competitive. Personalul societăţilor este tot mai mobil, activitatea se desfăşoară în mai multe sedii, iar cerinţele acestuia sunt mereu noi. Internetul şi dispozitivele mobile de ultimă generaţie au schimbat complet comunicarea şi interacţiunea. Societăţile şi angajaţii acestora trebuie să ofere şi să primească răspunsuri rapide, să împărtăşească informaţii şi să reduca cât mai mult posibil pierderile şi ineficienţele.

Zucchetti ZTravel este soluţia potrivită pentru dumneavoastră: un sistem bazat pe web care raţionalizează întregul proces legat de deplasările în interes de serviciu: simplifică procesul de comunicare, colaborarea şi creşte productivitatea.

Suita Zucchetti pentru gestionarea deplasărilor în interes de serviciu este compusă din două module principale: Planificarea şi rezervarea deplasărilor şi Gestionarea cheltuielilor şi o gamă largă de module suplimentare pe care le puteti alege pentru gestionarea activităţilor strâns legate pentru a creşte eficienţa proceselor.